Mit karamel crush

Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg først nu har opdaget det fantastiske produkt Dolce Latte, som Urtekram laver. Men jeg er meget glad for min opdagelse. Den cremede smag af flødekaramel er himmelsk på et stykke lækkert brød, så da min kæreste i morges kom hjem med lækkert ciabattabrød, var jeg klar med karamelcremen. Og mums hvor det smager!

Følg Cute Carbs på facebook, så er du altid opdateret:)

Det er lavet med inspiration fra Argentinas meget kendte pålæg, der hedder Dulche de Leche, som vist ikke skulle være så svært at lave, så planen er, at jeg laver det selv en dag. Men lige nu vil jeg nyde min nye karamel crush, som er købt i Kvickley…

Photobucket

9 tanker om “Mit karamel crush”

 1. MUMS, hvor ser det godt ud! Nu hvor jeg alligevel lige kommentere bloggen, vil jeg sige dette: Jeg er vild med din blog, og ikke mindst alle de lækre sager du kokkererer…. Det hele er jo yderst appetitligt, og bare synet af din blogs fine opskrifter med tilhørende billeder fremkalder den vildeste lækkersult hos mig.
  Knus fra Nanna, http://www.nannakruger.blogspot.com

 2. @Nanna… Hvor er jeg fantastisk glad for din søde kommentar, det betyder meget!
  @Freja + @Nanna – det smager SÅ lækkert, prøv det.. Men der er risiko for afhængighed, så er I advaret;)

 3. Hm, dulce de leche <3 Fantastisk til brød, til bananer, med ske, i kager, etc. 🙂 Det er nemlig ret let at lave, det kræver blot tålmodighed, fordi det langsomt skal koge ind – men til gengæld bliver det hjemmelavede også en pæn del mere lækkert end det, man kan købe i supermarkeder herhjemme.

  Du skulle prøve at bruge det til at lave alfajores, den argentinske "nationalkage" (http://cdn.vanidades.taconeras.net/files/2011/02/Alfajores-Caseros.jpg)

  Og et lille ps.: har først opdaget din blog i dag, men er vildt imponeret. Super lækre opskrifter, flotte billeder, god stemning. 🙂

 4. Hej Chrisitne
  Ja, det smager virkelig godt, og jeg skal helt klart lave det selv snart – hjemmelavede sager smager altid bedst! Synes også kagerne ser spændende, mums!
  Kh
  Tóra

  PS: Er meget glad for, at du synes godt om min blog, tak 🙂

 5. Rigtig fine inspirerende opskrifter og super flotte billeder, har lige opdaget din blog.
  Prøv at lave karamelcreme af en dåse kondenseret mælk, som du koger i 3 timer, afkøler i min. 1 time og vupti så har du super lækker karamel creme, rigtig god til pandekager 🙂

 6. Måske jeg spørger dumt, men skal man bare koge dåsen med det kondenserede mælk? Skal det småkoge, bulder koge eller hvordan gør man? Har nemlig et par stående i skabet og kunne tænke mig at prøve at gøre det!

  1. Du kommer dåsen med den kondenserede mælk i en gryde, hvor du hælder vand på, så det dækker dåsen. Skru op for varmen, indtil det koger, og skru så ned for varmen, læg låg på og lad det simre i 3 timer. Lad dåsen køle af i en time, inden du åbner den, og kan se din lækre karamel:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *