Sunde kokostrøfler

Det er jo januar, og jeg prøver ligesom mange andre at skrue ned for sukkerforbruget, men lækkersulten er ikke så nem at slippe af med… Derfor har jeg lavet disse kokostrøfler, som faktisk er meget sunde.

kokostrøfler
Det skal du bruge:

70 g mandler uden skal

100 g tørre abrikoser

150 g stenfri dadler

1 tsk revet økologisk appelsinskal

Saft fra en økologisk appelsin

1,5 tsk vaniljeessence

70 g kokosmel

2 spsk usødet kakao ( f.eks Valrhona)

Kokosmel til at trille trøflerne i.

kokostrøfler1
Sådan gør du:

Blend mandlerne til de er helt fine. Kom abrikoser, appelsinsaft, appelsinskal og dadler i blenderen. Kør til du får en sej masse. Tilsæt nu de sidste ingredienser og blend til en samlet masse. Sæt massen i køleskabet eller fryseren i en time. Form kokostrøflerne, som du har lyst, og afslut med at trille dem i kokosmel.

Følg Cute Carbs på facebook, så går du ikke glip af nye søde sager.

kokostrøfler

8 tanker om “Sunde kokostrøfler”

  1. mmmmm! hvor de smager!(-: super lækker opskrift! Jeg kom lidt kaffe i, i stedet for vanilje essencen, det smager også rigtig godt!

  2. Jeg har lige lavet dem og de er super lækre! Jeg brugte figner som jeg lige kogte et minut i stedet for abrikoser, og vaniliesukker (da jeg ikke havde vanilieessens). De er super lækre og kan spises med god samvittighed 😉

  3. Pingback: Monday’s recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *