Er så klar til chai-sæsonen! - Cute CarbsCute Carbs

Er så klar til chai-sæsonen!

27. september 2011 in ♥ Drikke / ♥ Forside

Det ligner måske en reklame, men det er bare en besættelse! Jeg er nemlig mega fan af David Rios chai, så derfor bliver jeg nødt til at anbefale den til alle, der har et kærlighedsforhold til den skønne chai-latte, som er helt fantastisk til en hyggelig efterårs- eller vinteraften.

Jeg burde måske lave min helt egen chai fra bunden, men min David Rio opdagelse har bare gjort det endnu nemmere at få en varm chai, lige når jeg har lyst. Den er cremet, tilpas sød og har den helt rigtige aroma – den eneste lidt dårlige ting er prisen… Men jeg giver dog gerne 119 kr for et par aftener med kvalitets chai.

Den kan bl.a. købes i Magasin og hos emilschokolade.dk … Og så er det et plus, hvis du har en mælkeskummer, det giver den mest cremede chai.

 

Share This Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Baby 25. januar 2012 at 22:10

  Må man spørge om hvilken smag, der er din favorit og hvorfor? Har nemlig rimelig svært ved at beslutte mig for en smag – de ser alle så lækre ud! 😉

 • Reply Effersøe 25. januar 2012 at 23:14

  Hej, jeg er vild med den med vanilje! Hvis man vil køre den lidt sundere version, så er den sukkerfri faktisk ret god, men jeg vil til enhver tid anbefale vanilje-varianten 🙂 Kh Tóra

 • Reply davidriochai 25. januar 2012 at 23:23

  Den kan faktisk købes billigere hos Drinkworld.dk
  Bare lige så alle ved det.

  • Reply davidriochai 25. januar 2012 at 23:42

   Det kan købes til 109.95 per dåse og til 99.95 for 2 ! 🙂 så det er klart billigst hos drinkworld.dk

  Leave a Reply

  Back to top